Українська правда

Коломойський: Нехай Колліна подає у відставку, якщо не справляється із суддівством

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2011, 13:29

Якщо куратор українських суддів італієць П`єрлуіджи Колліна не справляється із суддівством, то він має подати у відставку.

Про це перед початком виборів президента Прем`єр-ліги заявив власник "Дніпра" Ігор Коломойський.

"В Маріуполі суддівство ви самі бачили. Звичайно, потрібно виправляти ситуацію. Я думаю, Іщенко більше не судитиме. Ми ставитимемо питання, щоб до другої частини чемпіонату весною його до ігор не залучали.

Чи подавали протест на гру з "Іллічівцем"? А навіщо? І так усе очевидно було в цьому матчі. Є ще ряд суддів, яких клуби прем'єр-ліги не хочуть бачити. Судді - це обслуговуючий персонал, і вони не повинні нам і уболівальникам псувати видовище.

Сподіваюся, федерація, комітет арбітрів і Колліна розберуться і приймуть рішення. Ми готуємо підбірку на телебаченні. Там покажуть, скільки за 20 турів у "Дніпра" забрали очок і на якому місці була б команда в таблиці.

Я не керівник суддівського комітету, але знаю, як виправити ситуацію, а якщо Колліна не знає, нехай подає у відставку. Я вважаю, що половину суддів потрібно гнати в шию. Мінімум половину. Друга половина, буде судити за правилами", - цитує Коломоського championat.com.