Українська правда

Данілов: "Особливих претензій до Прем'єр-ліги не було"

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2011, 16:06

У представників клубів, які голосували на виборах президента Прем'єр-ліги, не було особливих претензій до роботи організації.

Про це розповів новообраний президент УПЛ Віталій Данілов, передає кореспондент "Чемпіона".

"У клубів, які висунули іншого кандидата, за великим рахунком, особливих претензій до Прем'єр-ліги не було. Претензії були лише особистого характера", - сказав він.

"Завдання залишається у нас те сам - зробити Прем'єр-лігу більш комерційно успішною. Всі президенти задовлені, і, ще раз наголошу, по роботі Прем'єр-ліги питань ні в кого не виникало", - зазначив Данілов.

Розповів Данілов і про досягнення УПЛ під його керівництвом.

"Це і календар, який ми зробили максимально наближеним до європейського, і трансляції матчів чемпіонату і Кубка України - 33 країни за ці два роки показали матчі української першості", - розповів президент УПЛ.

"У моїй програмі є пункт - постаратися збільшити представництво клубів у виконкомі ФФУ, для того, щоб більше впливати і приймати участь в житті футболу. Всі шістнадцять керівників клубів зі мною згодні", - продовжив Данілов.

Новообраний президент УПЛ зазначив, що також піднімалося питання суддівства.

"Мені достатньо жорстко ставили питання: "Що ми будемо робити із цим?". Але всі ж знають, що Прем'єр-ліга ніякого впливу на суддівський корпус не має. Хотілося б повернутися до тієї програми, про яку ми говорили, пов'язаної з можливістю запросити англійських спеціалістів", - підсумував Данілов.