Українська правда

Євтушенко: Маю змогу віддати частинку себе рідній команді

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2011, 10:36

Кіровоградська "Зірка" має ставити перед собою більш амбітні цілі, ніж до цього і бути принаймні серед найкращих команд першої ліги.

Про це офіційному сайту клубу повідомив новий тренер команди Вадим Євтушенко.

"Нині в Прем’єр-Лізі України до тренерів інше відношення, більше дивляться на іноземних фахівців. Мені подзвонили з Кіровограду і запросили до ФК "Зірка", і я з радістю погодився. Також я маю змогу віддати частинку себе рідній команді, завдяки якій розпочалася моя футбольна кар’єра". - паже він.

"Я максималіст. В той же час не далекий від реальності. Керівництво клубу розвиває інфраструктуру. Моїм завданням є створення команди, котра буде демонструвати цікаву та стабільну гру. Має бути команда, яка буде боротися за високі місця у першій лізі", - повідомив тренер.

За словами Євтушенка, потрібна конкуренція в команді, треба, щоб лава запасних була довшою, ніж зараз.

"Деякі позиції потрібно підсилювати. До клубу дзвонять футболісти, їх агенти. Є широка мережа інформації. Виберемо з кандидатів достойних, хто хоче і може принести користь нашій команді". - зазначив він.

"Ми разом з керівництвом клубу найближчим часом відправимося на Кримський півострів і переглянемо футбольні бази. Виберемо, які нам підходять. Також, можливо, останній збір проведемо у Туреччині", - закінчив він.