Українська правда

Луческу: По Жадсону поки немає нічого конкретного

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2011, 11:05

Наразі конкретних пропозицій щодо трансферу хавбека Жадсона донецький "Шахтар" не отримував, але готовий розпрощатися з бразильським футболістом.

Про це клубній прес-службі розповів головний тренер команди Мірча Луческу.

"Поки немає нічого конкретного. Коли буде - всі будуть знати, і ви в першу чергу. Але тільки коли все відбудеться, якщо, звичайно, відбудеться взагалі", - каже румун.

"Може бути, не вийшла у Жадсона частина чемпіонату, зважаючи на те що він був викликаний до збірної Бразилії, де ведеться підготовка, звичайно, не для європейського футболу. Це єдиний період в кар'єрі Жадсона в "Шахтарі", коли він виглядав не так переконливо, як раніше". - визнав тренер.

За словами Луческу, Жадсон - дуже важливий гравець, який за останні роки дуже допоміг клубу в досягненні успіхів.

"Якщо буде пропозиція, якої він сильно буде бажати, то при всьому своєму, бути може, небажаннї я спробую допомогти йому. Тим більше якщо клуби домовляться між собою". - додав Містер.

"А поки немає нічого конкретного - лише розмови. Крім моєї особистої бесіди з Жадсоном жодних спілкувань на цю тему не було. Я хочу бачити тут футболістів, які серцем і душею перебувають у цій команді, бажають грати в ній". - резюмував він.