Українська правда

Шаран: "Задоволений самовіддачею футболістів"

Сергей Шемшученко — 10 грудня 2011, 17:03

У матчі проти "Металіста" гравці "Олександрії" продемонстрували повну самовіддачу.

Про це заявив тренер клубу Володимир Шаран, пише сайт "Металіста".

"У грі з командою, яка є одним із лідерів українського футболу, "Олександрія" виглядала непогано. Я задоволений самовіддачею футболістів, тим більше, що грати з такою командою в атакуючий футбол дуже важко. І, звичайно, не вистачає майстерності і досвіду, тому так виходить, що знову поразка", - сказав він.

"Звичайно, "Металіст" на голову сильніший нашої команди, що вони й довели. Підбір футболістів в команді - високого класу, а у нас, на жаль, сьогодні були кадрові проблеми. Сьогодні під час гри травми отримали Ксьонз і Таргамадзе, і не змогли продовжити матч", - зазначив тренер.

Також Шаран підбив підсумки першого кола для клубу.

"У цілому сезоном я задоволений. Враховуючи, що цього року ми вийшли в Прем'єр-лігу. Багато скептиків говорили про те, навіщо команді виходити в Прем'єр-лігу, коли ми ще виступали у Першій лізі. Я задоволений сезоном", - продовжив тренер.

"Звичайно, хочеться підсилення, що залежить від нашого президента. Я думаю, що воно відбудеться, і буде серйозним, тому я впевнений в тому, що ми завдання виконали", - підсумував Шаран.