Головне

Ліга Європи. Гідна поразка "Ворскли". ВІДЕО

15.12.2011 15:03 1300 0
Ліга Європи. Гідна поразка "Ворскли". ВІДЕО

Так як останній матч групового етапу ні для "Ганновера", ні для "Ворскли" турнірного значення не мав, перед обома командами стояло спільне завдання - показати цікавий футбол. Ну, і паралельно, німці говорили, що хочуть заробити очок для своєї країни у рейтингу УЄФА, а Ребенок у коментарі каналу "2+2" заявив, що полтавчани хочуть засвітитися в Лізі Європи, щоб на них звернули увагу провідні клуби Європи. І, чесно сказати, обидва клуби виконали свої обіцянки.

Брак досвіду, коротка лава запасних, відсутність Даллку та Курилова у захисті - ось основні фактори, які завадили підопічним Павлова здобути хоча б нічию у цій грі. Хоча, моментами, гравці українського клубу виглядали досить таки симпатично, і мали можливості для взяття воріт суперника. Проте не зуміли їх використати.

А от "Ганновер" зумів. На 25-й хвилині гри Рауш скористався помилкою захисників і після пасу Пінто пробив у кут воріт Долганського, а через сім хвилин після чергового провалу в захисті, Конан влучив у Чеснакова, рикошетом від якого м'яч вдруге опинився у воротах полтавського клубу.

"Ворскла" продовжувала атакувати, і майже перед самим свистом на перерву, спіймала розслабленого суперника. Ахмеда Янузі у своєму штарфному майдачнику завалив Маріо Еггіманн, і арбітр вказав на "точку". Роман Безус не став нічого вигадувати, і потужно пробивши майже по центру воріт, скоротив відставання своєї команди.

Проте у другому таймі "Ворскла" прогнозовано пропустила ще. Прогнозовано тому, що ще напередодні гри дуже багато говорилося про фізичну готовність гравців полтавського клубу, який у цьому сезоні провів найбільше матчів серед усіх команд української першості. Полтава втратила у швидкості, захист не встигав за швидкими нападниками суперника, що і дало свої плоди. Вже на 57-й хвилині гри Рауш, виконуючи пенальті, мав збільшувати рахунок, проте не зумів переграти Долганського. Але через двадцять хвилин після цього "Ганновер" все ж провів дуже швидку атаку, яка закінчилася взяттям воріт.

"Ворскла" програла. Але програла достойно. Навідміну від "Динамо" та "Шахтаря", які теж завершили свої виступи у єврокубкових кампаніях, полтавчани єдині заслуговують на повагу. Команда виходить на поле і бореться до останнього. А це те, чого хочуть вболівальники.

Коментарі ()