Українська правда

Таргамадзе: "Шахтар" домовився щодо мого трансферу, але ...

Сергей Шемшученко — 18 грудня 2011, 00:16

Наразі донецький "Шахтар" є лише одним з претендентів на лідера ПФК "Олександрія" Давіда Таргамадзе і не варто вже зараз відправляти його до складу гранда українського футболу.

Про це заявив сам 22-річний півзахисник збірної Грузії, котрий розповів, що існують й інші цікаві для нього пропозиції від закордонних клубів.

"Президент "Олександрії" Микола Лавренко насправді повідомив мого агента Андрія Білейчука про те, що принципово домовився з президентом "Шахтаря" Ринатом Ахметовим про суму компенсації за мій перехід", - сказав він.

"Звичайно ж, для мене велика честь отримати пропозицію від такого гранда, як "Шахтар" і від такого тренера, як Мірча Луческу, проте поки що хотів би спростувати інформацію про те, що мій трансфер в донецький клуб - справа вирішена", - зазначив гравець.

За його словами, поки що фінансові показники контракту ще остаточно не узгоджені.

"Крім того, агент, який не перший рік веде мої справи, знаходиться в переговорному процесі з кількома європейськими клубами. Зрозуміло, що ми скрупульозно аналізуємо кожну пропозицію, і не хотіли б приймати поспішного рішення", - зізнався Таргамадзе.

"Один з російських клубів проводить переговори з агентом, зараз перебуває в Москві. Якщо угода буде досягнута, можливо, доведеться вилетіти в Москву для медичного обстеження, і, не виключено, оформлення контракту", - повідомив Давід.

Він додав, що хоче вибрати той варіант, при якому, за влучним висловом Ріната Ахметова, не тільки не витримають нерви, але і який буде найбільш перспективним з точки зору розвитку футбольної кар'єри, пише sport-express.ua.