Українська правда

У "Динамо" вважають, що роботу Хацкевича ще рано оцінювати

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2011, 19:24

Не надто вдалі результати молодіжної команди київського "Динамо" не є причиною для негативної оцінки тренера команди Олександра Хацкевича.

Про це заявив клубному сайту роботодавець білоруса Ігор Суркіс.

"Його робота оцінюється за кількістю гравців, які поповнять лави першої команди. Поки таких немає. І було б дивно, якби вони з’явилися", - вважає він.

"Тут потрібно враховувати, що Хацкевич працює із зовсім юними випускниками школи, і в їхньому дорослішанні я бачу прогрес". - зазначив він.

Так, за словами Суркіса, Буяльський та Бущан їдуть на збір із першою командою, також Юрій Сьомін має намір узяти молодого центрального захисника.

"Це вже говорить про хорошу роботу Хацкевича. А якщо хоч один із них заграє найближчим часом у "Динамо", зможу назвати його роботу відмінною", - вірить він.

"Від Хацкевича потрібно готувати гравців для першої команди. Як раніше це робили Калитвинцев, Литовченко, зараз робить Гусін", - наголосив Ігор Михайлович.

"Вони виховують молодь, а за придбання легіонерів відповідальний Михайличенко. Він підтримує лінію, що іноземець купується лише в тому випадку, якщо він набагато сильніший за гравця, який уже перебуває в нашій команді". - резюмував він.

"Молодіжка" киян йде на 8-му місці та відстає від "Шахтаря", що є лідером, на 21 очко.