Українська правда

"Динамо" запросить на матч до 85-річчя один з топ-клубів

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2011, 20:09

Київське "Динамо", котре відзначить у 2012-му році 85-річчя з дня заснування, планує чимало заходів до урочистої події.

Про це клубній прес-службі розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс.

"Вважаю, це свято ми маємо відзначати кожен день. Історію клубу робив не я, до неї причетні цілі покоління", - сказав він.

"На жаль, у грудні від нас пішов Рудаков, сьогодні дізнався, що помер Кольцов. Зараз клуб займається допомогою його сім’ї. Це дуже трагічно й сумно, що йдуть люди, які вибороли в 1961 році у складі "Динамо" золоті медалі чемпіонату СРСР. А Рудаков виграв Кубок Кубків, останнім часом працював із дітьми, був ключовим тренером із роботи з воротарями", - згадує Суркіс.

"Вважаю, свято – пам’ятати цих людей, допомагати тим, хто ще живе. Звичайно, всі чекають апогею святкування. Ми спробуємо в серпні запросити до Києва один із топ-клубів Європи та зіграти з ним товариський матч, присвячений 85-річчю "Динамо", - повідомив він.

Також буде проведено чергову зустріч ветеранів "Динамо" та "Спартака", адже раніше такі матчі викликали величезний ажіотаж, будуть й інші акції.

"Футболісти нашої команди разом із віце-президентом Олексієм Семененком будуть їздити до шкіл, лікарень, інтернатів, надавати дітям допомогу", - каже він.

"Це буде найбільше свято, яке в нинішній час ми можемо подарувати нашим уболівальників. Вважаю, ювілейний рік має минути під гаслом допомоги дітям", - завершив промову Суркіс.