Головне

Прем'єр-ліга. "Волинь" не вистояла у дев'ятьох проти "Металіста"

04.12.2011 21:20 749 0
Прем'єр-ліга. "Волинь" не вистояла у дев'ятьох проти "Металіста"

Долю гри визначили два вилучення луцької команди, які суддя зробив у другому таймі. "Волинь" протягом усього матчу протистояла на рівних "Металісту", але були ще й рішення арбітра поєдинку Віталія Романова.

У першому таймі "Волинь" преграла "Металіст" і цілком логічна забила вже на початку гри. Після пропущеного голу команді Мирона Маркевича не вдалося відігратися швидко, і "Волинь" вела свою гру. Фізично сильна луцька команда вдало грала в захисті, і не менш небезпечно на контратаках. Чи не три моменти втратив ще автор першого голу Павлов.

У другому таймі мав відбутися не менш цікавий футбол, і він таки був, незважаючи на досить спірні рішення судді. Вже на 48-й хвилині Шиков фолить на Соса, і суддя показує гравцю "Волині" червону картку, кваліфікувавши це порішення як фол останньої надії. Рука Шикова на шиї Соса була, але наскільки це порушення тягнуло на червону картку, то до судді і його кваліфікації.

Втім, навіть після вилучення, "Волині" вдавалося на рівних грати з господарями. у "Металіста" було чимало моментів забити з гри, але чудовий футбол показував Романенко і одного разу врятувала поперечка воріт.

На 67-й хвилині суддя показує другу жовту картку Гоберу за фол в центрі поля. Знову таки порушення правил було, але кілька хвилин тому за схожий фол не отримав жодного попередження той же Хав`єр. І взагалі, таких фолів у цьому матчі було чимало і далеко не усі вони каралися картками жовтого кольору.

Маючи вже + 2 гравця "Металіст" пішов на штурм і досяг свого. "Волинь" посипалася. За дві хвилини у воротах "Волині" розписалися Соса та Фініньо. А вже в доданий арбітром час забив і Тайсон, не давши "Волині" шансів у цій грі хоча б на нічию.

Після гри наставник "Волині" Віталій Кварцяний натякнув, що проти його команди грав ще й суддя і попередив Федерацію футболу України, заявивши, що розпочне говорити...

Коментарі ()