Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Металург" 1:0. Джокер Вукоєвич. ВІДЕО

05.12.2011 22:20 539 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Металург" 1:0. Джокер Вукоєвич. ВІДЕО

Півзахиcник київського "Динамо" Огнєн Вукоєвич зіпсував вечір понеділка жителям Донецька і як мінімум одному хорвату.

Гол Вукоєвича на останніх хвилинах матчу з донецьким "Металургом" засмутив і його співвітчизника - Даріо Срну, оскільки "Шахтар" міг очолити турнірну таблицю чемпіонату України, в разі втрати очок киянами.

Але рокировки вгорі турнірної таблиці не сталося, а "Динамо" здобуло ще одну важку перемогу.

Донецький "Металург" нині не подарунок. У минулому турі всю силу "Металурга" відчула "Ворскла" (6:3), а за тиждень до цього підопічні Володимира П`ятенка дали бій "Шахтарю".

У грі з "Динамо" донецький "Металург" своїх особливих турнірних задач не вирішував, на відміну від "Динамо", для якого кожна втрата очок може нагадати про себе на фініші чемпіонату.

Після гри зі "Сток Сіті" однією з головних проблем Юрія Сьоміна був напад. Мілевський продовжує відбувати дискваліфікацію, а Шевченко травмований. Як і очікувалося були проблеми з грою в Ідейє. Форвард киян без пасу в футбол не грає і проблемно чіпляться за м`яч без допомоги партнерів. У Ярмоленка також настав момент, коли замість голів він оббиває ворота суперника з різних боків, але якщо влучає в рамку, то обов`язкового у воротаря.

У цілому за всю гру обидві команди створили не двох не більше 4-5 гольових моментів. У гостей були небезпечні набіги Лазіча і несподівані удари Траоре, який, щоправда, цього вечора бив "в молоко" з вигідних позицій.

У другому таймі в "Динамо" було знову чимало ударів із середньої відстані. Знову часто бив Гармаш, але його процент попадання в площину воріт залишається низьким.

Не зумів підсилити гру й Аді, який замінив Бетао, і запам`ятався лише постійною втратою м`яча і був непомітним на полі.

Коли вже більшість гравців "Металурга" потирали руки від отримання нічиєї у грі з "Динамо", і вже думали про відповідні дивіденти від суперників киян, усе зіпсував Вукоєвич. Хорват пішов у штрафну після серії рикошетів, і пробив з розвороту у кут воріт Бандури. Після цього Вукоєвич зірвав аплодисменти нечисленних фанів "Динамо", а у відповідь хорват подарував уболівальникам свою футболку.

Коментарі ()