Українська правда

Ребров: Те, що ми можемо взяти, беремо

Сергей Шемшученко — 12 січня 2012, 19:40

Київському "Динамо" доводиться переплачувати, аби гравці, що можуть посилити команду їхали до України, і навіть при цьому не всі бажають йти на більші гроші у Київ.

Про це розповів тренер-селекцонер команди, колишній нападник команди Сергій Ребров, котрий оцінив перспективи першого зимового новачка клубу Адміра Мехмеді.

"Мехмеді бачив у матчах за збірну Швейцарії. Вважаю, що це дуже вдале придбання. Головне, аби він сам зрозумів в який клуб потрапив. На жаль, це розуміють не усі наші легіонери. Сподіваюся, Мехмеді це усвідомить". - сподівається Сергій.

"Судячи з його слів, він хоче у нашій команді прогресувати, а не просто сюди приїхати, щоби заробити гроші і згодом продатися дорожче. Безумовно, кожна людина хоче заробляти, зробити собі ім’я. Але дуже важливо, щоби футболіст взамін щось віддав своєму клубові. Тим паче, якщо ти приходиш у такий великий клуб, як "Динамо", - каже легенда клубу.

За словами Реброва, Мехмеді вже готовий підсилити команду, якщо він у збірній Швейцарії у свої 20 років провів багато матчів, забиває голи, то, вочевидь, він уже сформований виконавець.

"Думаю, в "Динамо" ще будуть новобранці. Якщо легіонер є кваліфікованим, підготовленим, то чому б його не запросити в команду? Ось візьміть Брауна Ідейє. Він відразу вписався в гру команди, допоміг нам в чемпіонаті України, в деякій мірі в Лізі Європи. Якщо у нас будуть ще такі новобранці, то, думаю, усі будуть тільки задоволені", - вважає Ребров.

"Не можу вам сказати із впевненістю чи справді у нас ще будуть новобранці. Але, принаймні, ми на це сподіваємося. В нашій ситуації дуже складно запросити футболіста із іменем. У пресі лунало багато прізвищ, але не усі хочуть їхати в київське "Динамо". Чимало таких, які йдуть на меншу зарплату, ніж їм пропонували в "Динамо", але все одно залишаються в Європі", - визнав він.

"Те, що ми можемо взяти, беремо. Як на мене, Браун Ідейє є одним з кращих наших придбань останнього часу. Будемо, сподіватися, Мехмеді теж допоможе "Динамо". Повинна змінитися країна. Футболісти оцінюють багато факторів – фінансовий стан клубу, економіку країни. Тому багатьом комфортніше грати в Італії чи Англії, але не в Україні". - переконаний "динамівець".

Він додав, що київський клуб можемо заманити зарплатою чи сумою трансферу, адже не усі знають про історію "Динамо" і той же Браун Ідейє в інтерв’ю відверто говорив про те, що раніше взагалі нічого не знав про "Динамо", пише football24.ua.