Українська правда

Ахметов спростував чутки про прихід у "Шахтар" Луческу-молодшого та обговорив з його батьком нагальні проблеми

Сергей Шемшученко — 15 січня 2012, 16:45

Інформація, зігдно з якою новим тренером "Шахтаря" на час відновлення після аварії Мірчі Луческу буде його син Разван, є неправдивою.

Про заяву такого зміста, зроблену Рінатом Ахметовим, повідомляє сайт "гірників".

"Разван - дуже хороший тренер, і зараз він очолює бухарестський "Рапід". Ми не будемо заважати йому працювати. З нашою командою зараз працюють помічники Містера, а ми чекаємо його швидкого повернення в стрій", - відповів він на питання румунських журналістів.

"Деякі румунські клуби зараз продаються? Монополістом мого серця є лише донецький "Шахтар". Але я віддаю належне румунським клубам - з ними завжди складно грати будь-кому, в тому числі й нам", - зазначив він.

Також Ахметов сказав, відповідаючи на питання, чи буде він жотижня відвідувати Луческу, що налаштований поламати цю традицію, аби тепер вже Мірча Луческу приїхав до Донецька.

Після цього Рінат Леонідович пообіцяв: коли Містер відновиться і в "Шахтаря" буде важлива гра, в Бухарест спеціально буде висланий літак, щоб доктора лікарні могли насолодитися футболом на "Донбас Арені".

Президент і головний тренер "Шахтаря" обговорювали футбол, трансферну політику клубу, підготовку команди, Жадсона. Містер зазначив, що цей гравець був дуже важливим для клубу і він вніс великий вклад в його досягнення. Проте його відхід - це цілком нормальний для футбольного життя крок. Луческу сказав президенту, що стосовно Жадсона у нього залишилися хороші спогади і що бразилець - справжній професіонал.

Після спілкування Містер вийшов у коридор, щоб проводити гостей, і провів Ріната Ахметова практично до виходу з відділення. Власник "Шахтаря" сказав, що справи змушують його покинути місто, але, можливо, коли Луческу вже відновиться і в графіці виникне перерва, він знову прилетить до Бухареста для відпочинку та ознайомлення з містом.