Українська правда

Луческу: Зрозуміло, я б вважав за краще бути разом зі своєю командою

Сергей Шемшученко — 15 січня 2012, 17:34

Попри все бажання мірча Луческу все ж змушений буде провести поза "Шахтарем" весь той проміжок часу, що визначать лікарі, але йому дуже приємна підтримка фанів команди.

Про це він заявив у розмові з кореспондентом прес-служб донецького клубу.

"Передайте, будь ласка, уболівальникам, що я роблю все, щоб швидше відновитися. Відчуваю себе вже краще. Дуже приємна увага, надану мені, я відчуваю турботу. Я вдячний уболівальникам і зі свого боку буду намагатися якомога швидше повернутися", - сказав він.

"Коли очікувати в строю? Це залежатиме від того, як піде процес відновлення. Як скажуть лікарі", - коротко відповів Луческу.

"Зрозуміло, я б вважав за краще бути разом зі своєю командою. "Шахтар" - це моє життя, те, чого мені найбільше не вистачає. Але так вже вийшло, що команда змушена готуватися без мене. Я впевнений, що процес підготовки пройде на найвищому рівні. Наші футболісти - великі професіонали, знають, що потрібно робити, як готуватися", - впевнений румун.

Крім того, він висловив сподівання, що гравці розуміють, які високі завдання і цілі перед ними стоять. Щодо тренерів, то Луческу зазначив, що і Олександр Спиридон, і Карло Ніколіні прекрасно знайомі з вимогами і схемою, за якими йде підготовка, так що в цьому плані він спокійний.