Українська правда

Вернидуб: Хлопці розбиті на дві групи

Сергей Шемшученко — 15 січня 2012, 18:28

Луганська "Зоря" окремо готує до сезону футболістів, що вже перебувають на контракті, іншим слід зачекати на підписання угоди.

Про це головний тренер команди Юрій Вернидеь розповів клубній прес-службі, котра довідалася про хід тренувального процесу на зборах.

"Основна мета першого збору - перегляд нових футболістів, а так само робота над фізичним станом усіх гравців, які знаходяться в нашому розташуванні", - почав він.

"На даний момент хлопці розбиті на дві групи. Футболісти, які перебували в нашій команді раніше, а так само ті, хто вже підписав з нами контракт, займаються за окремою програмою. Переглядові футболісти займаються за іншою програмою, в більш щадному режимі. Всі кондиції новачків ми перевіримо в товариських матчах", - запевнив він.

"Окремо скажу, що 17-го січня з "Шахтарем" і 20-го січня з "Волгою" зіграють, в основному, ті, хто знаходиться на перегляді, а так само ті, хто отримував недостатньо ігрової практики в осінній частині чемпіонату", - пообіяцв наставник.

Команда тренується ми в дворазовому режимі, перше тренування проходить, в основному, без м'ячів і націлене на фізичні вправи.

"В кінці тренувального заняття ми включаємо роботу з м'ячами. Працюємо над технікою. Що ж до вечірнього тренувального заняття, то проходить воно, виключно, з м'ячами", - продовжив він.

"Перші три дні, в основному, був втягуючий період. Вчора ми провели тестування хлопців на швидкість і витривалість. Після цього ми провели детальне медичне обстеження футболістів, щоб знати, як вони переносять навантаження. Все це робиться для того, щоб максимально підготувати команду до чемпіонату", - резюмував він.

Щодо погоди Вернидуб розповів, що у Туреччині вона дуже хороша: сонячно і тепло, а вчора, приміром, вдень температура піднялася до 17 градусів тепла і працювати дуже комфортно.