Українська правда

Донецький "Металург" взяв двох новачків на збори

Сергей Шемшученко — 15 січня 2012, 21:30

Тренерський штаб донецького "Металурга" на чолі з Володимиром П'ятенком взяв на перший навчально-тренувальний збір 24 ​​футболісти.

Повний список делегації наводить офіційний сайт клубу.

Воротарі: Олександр Бандура, Дмитро Воробйов і Антон Яшков.
Захисники: Маріо Сержіо, В'ячеслав Чечер, Олександр Воловик, Денис Голайдо, Шина, Артем Барановський, Дмитро Гришко та Євген Єлісєєв.
Півзахисники: Василь Прийма, Джордже Лазіч, Велізар Дімітров, Карлен Мкртчян, Микола Морозюк, Олексій Годін, Геворг Казарян, Грегорі Нельсон, Жозе Соарес, Павло Грищенко, Микита Полюлях.
Нападники: Олег Міщенко, Юрій Соломка.

Звертає на себе увагу поява в цьому списку двох потенційних новобранців нашої команди. 26-річний захисник - Дмитро Гришко родом з Горлівки, раніше захищав кольори одеського "Чорноморця", а перше коло нинішнього чемпіонату відіграв у донецькому "Олімпіку".

Ще один захисник - Євген Єлісєєв першу половину сезону провів в ужгородському "Закарпатті". Йому 22 роки. І Гришко, і Єлісєєв проходять в "Металурзі" оглядини.

Нагадаємо, що в Донецьку залишився голкіпер Дмитро Непогодов, який відновлюється після перенесеної операції (пошкодження внутрішнього меніска). Форвард Драман Траоре повинен дообследоваться в німецькій клініці з приводу проблем із зовнішнім меніском лівого колінного суглоба. Ще один нападник Віталій Іванко викликаний у розташування молодіжної збірної України, яка бере участь у Кубку Співдружності, який проходить в Санкт-Петербурзі.