Головне

Маркевич: "Порівнювати рівень російської й української Прем'єр-ліг безглуздо"

24.01.2012 12:35 531 0
Маркевич: "Порівнювати рівень російської й української Прем'єр-ліг безглуздо"

Порівнювати футбольні чемпіонати Росії й України безглуздо, адже відповідь на це питання можуть дати лише офіційні матчі між командами цих країн.

Такої думки головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич, пише газета "Спорт-Экспресс в Украине".

"Ми не надаємо перемогам у товариських матчах великого значення, оскільки "Спартак" і "Динамо" обіграли під час тренувальних зборів. Кожна команда на цьому етапі вирішує свої проблеми. Це ми, готуючись до майбутніх матчів Ліги Європи із "Зальцбургом", форсуємо підготовку", - сказав він.

"Слабкою свою команду на цьому етапі я точно не назву. У чемпіонаті Росії, якщо вже ви наполягаєте на паралелях, вона б напевно не боролася за виживання. Ну, а порівнювати рівень російської й української Прем'єр-ліг гіпотетично безглуздо - відповідь можуть дати лише офіційні матчі між нашими командами", - додав тренер.

За словами Маркевича, він радий, що вдалося зіграти з такими відомими командами, і для "Металіста" це великий плюс.

"Насамперед у психологічному плані. Разом з тим я бачу проблеми в лінії оборони. Будемо підтягувати наші захисні порядки на черговому зборі у Туреччині. Тепер головне - вдосконалити гру та допомогти кожному футболістові вийти на оптимальний рівень", - пояснив наставник.

Коментарі ()