Українська правда

Хачеріді: Таке більше не повториться

Сергей Шемшученко — 24 січня 2012, 19:57

Вболівальники київського "Динамо" та партнери по команді більше не побачать нервових зривів захисника команди Євген Хачеріді.

Про це захисник, котрий поставив перед собою завдання закріпитися у стартовому складі "Динамо" та здобути першу в своїй кар’єрі золоту медаль, заявив клубному сайту.

"Як хлопці прийняли після повернення з відпустки? Нормально прийняли, як і завжди. Після гри зопалу наговорили...", - згадує він.

"Звичайно, тоді я був неправий, зробив помилку. Буду намагатися більше такого не робити", - запевнив Хачеріді.

"Усе гаразд. Ця тема більше не підіймається, хіба що жартома хтось скаже. Це пройдений етап", - переконує він.

За словами гравця, він зізнався тренеру, що винен і йому не хочеться згадувати цю тему, бо краще дивитися вперед.

"Хто тоді підтримав? Моя дівчина, бабуся, дзвонили друзі та знайомі. Казали, що я винен, але життя триває. Мовляв, від помилок ніхто не застрахований", - продовжує Євген.

"Це були емоції. Вже коли арбітр показав червону картку, не міг зрозуміти, навіщо я це зробив. Я біг, хотів заступитися. Але суддя зрозумів це по-своєму та вилучив", - скаржиться він.

"Тут повністю моя провина, трохи втішав лише факт, що гра для "Динамо" нічого не вирішувала. Якщо чесно, не думав, що арбітр дасть "червону". Я цього гравця не бив, не штовхав, просто притримав рукою, щоб він не підійшов до нашого футболіста, який лежав", - нагадує Хачеріді.

Хачеріді наголосив, що працює над собою та сподівається, що таке більше не повториться.