Головне

Михайличенко: "Поки ми навіть не обговорювали можливість повернення у Лігу Європи"

31.01.2012 08:34 764 0

У разі відмови турецького "Бешикташа" грати в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА може прийняти одне з двох рішен.

Перше - замінити турків київським "Динамо", друге - присудити технічну перемогу португальській "Бразі", яка в 1/8 фіналу зустрінеться з переможцем пари "Лаціо" - "Атлетико".

Водночас, як повідомив спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко, у київському клубі ще навіть не розглядали можливість повернення у Лігу Європи.

"Особисто у мене немає абсолютної впевненості у тому, що слова президента "Бешикташа", якщо вони вірно процитовані, не були сказані в емоційному запалі. Поки ми у клубі навіть не обговорювали можливість повернення у Лігу Європи", - сказав він.

"Судити про готовність наших футболістів може лише головний тренер, але, наскільки я розумію, у нас вся підготовка була побудована виходячи з того, що перші офіційні поєдинки у новому році відбудуться на початку березня", - цитує Михайличенка "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент "Бешикташа" заявив, що його клуб може знятися з нинішнього розіграшу Ліги Європи через корупційний скандал у країні.

Коментарі ()