Українська правда

Гравці "Шахтаря" запропонували свої варіанти імені талісмана клубу

Сергей Шемшученко — 9 лютого 2012, 20:40

Наразі вболівальники "Шахтаря" активно обирають ім’я талісману команди – Кроту, а поки фанати визначаються, свої варіанти запропонували футболісти.

Їхній перелік наводить офіційний сайт клубу.

Генріх Мхітарян: "Я обираю Угольок та Гірничок. Не люблю дитячий садок, мені подобаються елегантні імена".

Юрій Вірт: "Кроша, тому що це ім’я має схожість зі словом «кріт». Я подивився й інші варіанти, проте зупинив свій вибір на Кроші".

Богдан Шуст: "Угольок – це ім’я порівняно з іншими викликає в мене найбільші асоціації із донбаським краєм".

Євген Селезньов: "Я за Угольок".

Олексій Гай: "Гадаю, що це достатньо серйозно – обирати ім’я для талісмана, адже воно дається йому назавжди. Проте з-поміж цих варіантів найбільше мені подобається Гірничок".

Разван Рац: "Гадаю, що Юзік – адже раніше Донецьк називався Юзівкою, в цьому імені є історичний зв’язок".

Даріо Срна: "Звісно ж, я погоджуюсь із більшістю наших уболівальників та голосую за Уголька, тому що це символ "Шахтаря"!"

В’ячеслав Шевчук: "Нехай назвуть крота Малюк!"

Андрій П'ятов: "Серьога Кривцов закликає всіх голосувати за Уголька, і я підтримую товариша! А взагалі-то, це ім’я добре асоціюватиметься з нами: "кроти", "шахтарі", тільки Уголька не вистачає!"

Тарас Степаненко: "Я за Угольок! Коли ми подивились це голосування на сайті, то лідирували два варіанти: Угольок та Містер Кротіньо. Шахтарик добре ім’я, Гірничок також. Проте якщо брати співвідношення голосів, то в Уголька більше шансів на перемогу, а тому я за це ім’я!"