Українська правда

"Карпати" провели тренувальну гру на два склади

Сергей Шемшученко — 10 лютого 2012, 16:19

Сьогоднішнє тренування підопічні Володимира Шарана провели у режимі двосторонньої гри – команда поділилася на "червоних" та "зелених".

Гра складалася з чотирьох таймів, які тривали по 15 хвилин, а відбувся матч на стадіоні "Україна", поле якого було цілком придатне до гри, пише сайт клубу.

Володимир Шаран взяв на себе функції головного арбітра і не лише вказував на порушення правил, але й підказував своїм гравцям. Загалом «Карпати» провели доволі цікавий матч, який закінчився бойовою нічиєю. Рахунок відкрив Андрій Ткачук, який підловив кіпера, пробивши з 40-а метрів.

Невдовзі Ерік та Михайло Кополовець вивели «зелених» вперед. Цікаво, що гол Кополовця нагадував той, який він забив у ворота дортмундської "Боруссії". Але перемогти "зеленим" не вдалося. За кілька секунд до фінального свистка Володимир Костевич увігнав м’яча в «дев’ятку». Кількість голів могла бути й більшою, але Ерік влучив в поперечку, а Батіста у штангу.

Команда продовжить заняття у Львові до неділі, 12-го лютого, після чого візьме курс на Туреччину, де відбудуться другі навчально-тренувальні збори.