Українська правда

Тренер АПОЕЛа: "Ліон" входить у десятку найсильніших клубів Європи

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 11:17

Попри те, що номінально фаворитом у парах 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів має бути команда, що посіла перше місце в своїй групі, в парі "Ліона" та "АПОЕЛа" ситуація не така.

Заяву такого змісту, котру зробив головний тренер кіпріотів Іван Йованович, наводить офіційний сайт УЄФА.

"Ліон" входить у десятку найсильніших клубів Європи за результатами останніх десяти років, якщо враховувати, що вони щороку грають у Лізі Чемпіонів. Цим може похвалитися дуже невелика кількість команд". - каже він.

"Це досвідчена команда, і нашим завданням буде зберегти шанси на вихід у чвертьфінал перед матчем-відповіддю. Ми чудово провели груповий етап, де з повагою ставилися до кожного суперника. У протистоянні з "Ліоном" все залишиться як і раніше - нас знову чекає потужний і серйозний супротивник, який грає дуже компактно, - підкреслив він.

За його словами, нехай у чемпіонаті Франції "Ліон" наразі не сяє, це, як і раніше, дуже небезпечний опонент, який може "вистрілити" в Лізі Чемпіонів.

"Але ми пам'ятаємо, що за останні два тижні "Ліон" зіграв п'ять матчів. Плей-офф - та стадія, коли по-справжньому стартує Ліга Чемпіонів. На кону стоїть дуже багато". - продовжив Йовановіч.

"Звичайно, перед початком сезону ми навряд чи повірили б у те, що дійдемо до 1/8 фіналу. Я не знаю, яка наша межа, але мені хочеться вірити, що ми здатні грати ще краще", - зізнався він.