Українська правда

Павлов: Даллку-молодший залишиться в команді, а Закарлюці ми пропонували стати тренером

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 11:37

В зимове міжсезоння 2011-12 років "Ворскла" доволі відчутно перетрусила склад, адже чимало футболістів залишило команду, а кілька новачків прийшло.

Про зміни у складі полтавської команди розповів її тренер Микола Павлов.

"Два молодих футболіста стали повноцінними гравцями "Ворскли": 21-річний Артур Западня і 20-річний Михайло Козак. А 21-річний Євген Будник пограє поки у нас в оренді. Але й покинули команду троє гравців - Закарлюка, Лешко та Осипенко", - почав він.

"Ще чотирьох молодих футболістів запросили в молодіжний склад. Упевнений, вони зможуть про себе заявити в дублі і незабаром будуть стукати в двері першої команди". - вірить Павлов.

"Із Закарлюкою була домовленість, що "Ворскла" готова допомогти Сергію отримати тренерську ліцензію, сплативши відповідні курси. Будемо сподіватися, що Сергій знайде собі команду і далі порадує вболівальників своєю грою", - зазначив тренер.

Окремо повідомив він про історію з підписанням молодшого брата Армана Даллку Ардена.

"Арденові ще не виповнилося й 17 років, а право на роботу в Україну іноземці отримують лише в 18. Тому поки він буде тренуватися з дублюючим складом і, можливо, грати на першість області". - каже Павлов.

"Надалі плануємо підписати з футболістом повноцінний контракт. В ігровому плані він - копія старшого брата. Тільки молодший на 9 років", - цитує тренера Чемпионат.