Українська правда

Коваль закликав фанів підтримати "Динамо" у перших весняних матчах

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 11:49

Київське "Динамо" у непоганій формі підійшло до перших офіційних матчів 2012 року, гравці нетерпляче чекають на дебют команди на газоні "Олімпіського".

Про це повідомив голкіпер команди Максим Коваль, пише офіційний сайт клубу.

"Наставники нас добре підготували. Зимові збори - непростий період для футболістів. У нас були важкі збори, команда виконала хорошу роботу, і це не могло не позначитися на грі і результатах", - вважає воротар.

"Потрібно відзначити, що ми готуємося до офіційних поєдинків чемпіонату України. Не варто переоцінювати перемоги в товариських іграх. Їх результат не такий важливий. Перед "Динамо" стоїть завдання виграти чемпіонат і зараз потрібно, як можна краще підготуватися до весняних баталій". - нагадав Максим.

За його словами, найкращу гру "динамівці" показали в останньому поєдинку іспанського збору з "Спартаком".

"Хороший, цікавий матч вийшов. До того ж, на відміну від протистояння з казанським "Рубіном", ми здобули перемогу", - зазначив Коваль.

"Звичайно, ми чекаємо матчів на "Олімпійському". Я ще не грав там, але розмовляв з хлопцями, які у складі збірної Україні протистояли на реконструйованій арені національній команді Німеччини. Все під враженням. За словами наших збірників грати на "Олімпійському" одне задоволення". - ділиться враженнями Коваль.

"Сподіваюся, що на перші весняні матчі "Динамо" прийде підтримати, якомога більше вболівальників. Нам дуже потрібна їхня підтримка. Я добре пам'ятаю, як в дитинстві приїздив на "старий" "Олімпійський", на матчі між "Динамо" і "Шахтарем". Враження незабутні. Хочеться стати безпосереднім учасником таких матчів". - зізнався він.