Українська правда

Тренер "Байєра": "Барселону" можна обіграти різними шляхами

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 13:30

Леверкузенський "Байєр" не є приреченим на поразку від "Барселони" у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Про це напаредодні першого матчу заявив головний тренер команди Робін Дутт, пише сайт УЄФА.

"Підготовка до таких зустрічей проходить завжди захоплююче. Перегляд відеозаписів матчів "Барселони" дозволяє насолодитися дуже красивим футболом. Палаю бажанням розповісти гравцям про окремі моменти, але якщо ми хочемо досягти результату, для цього має збігтися безліч обставин", - почав він.

"Ми вже показали свою силу в Лізі Чемпіонів. Не здавалися і, навіть опиняючись на межі, створювали проблеми грізним суперникам. Хлопці довели свою майстерність в іграх із "Валенсією" та "Челсі". Команда вірить, що в окремо взятий день вона здатна досягти будь-якого результату", - продовжив німець.

"Барселону" можна обіграти різними шляхами. Можемо піти в глуху оборону, як це [в сезоні-2009/10] успішно зробив "Інтернаціонале", відрядивши десятьох гравців у захист. Або ж зробити акцент на атаку і жорсткий пресинг. Так робила "Валенсія", яка здобула дві нічиї з каталонцями", - каже дутт.

Проте, як він додав, в результаті більшість команд зазнають поразки.

"Незалежно від обраної тактики, треба бути готовим до того, що "Барселона" триматиме м'яч 65-70 відсотків часу, і ви зумієте перемогти, якщо використаєте свої моменти, а в "Барси" буде невдалий день", - закінчив Дутт.