Українська правда

Вацко: Трансфер Гладкого є грандіозним ходом "Карпат"

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 14:24

Надзвичайно вдале придбання в особі орендованого Олександра Гладкого зробили "Карпати".

Про це заявив клубній прес-службі відомий футбольний телекоментатор Віктор Вацко.

"Мушу зізнатись, я був приємно вражений. Без сумніву, для українського футболу це грандіозний трансферний хід "Карпат", - сказав він.

"Ця людина не остання в нашому футболі. Він якісно провів кілька сезонів у Прем’єр-лізі. Ще коли грав за "Шахтар", був одним з найкращих у команді. Досить серйозно форвард проявив себе і в Лізі чемпіонів. Особисто для мене пам’ятним є дубль "Барселоні" в Іспанії". - згадує Віктор.

"Гладкий завжди вирізнявся своїми бомбардирськими якостями. І взагалі, вважаю його одним з найпродуктивніших нападників у нашій країні. Можливо, останнім часом в нього багато чого не виходило, але в компетентності цього гравця не варто сумніватися", - наголосив Вацко.

На думку фахівця, від Гладкого можна чекати чогось особливого, але не все залежить від Олександра.

"Він гравець вістря атаки, але водночас йому постійно потрібна підтримка з глибини поля. Якщо півзахисники якісно співпрацюватимуть з ним, то буде феноменальний результат. Гладкий може стати хорошою заміною Кузнєцову". - впевнений він.

"Зізнаюсь, я дуже радий, що Гладкий перейшов саме в "Карпати". У Львові йому дадуть шанс, а Олександр, без сумніву, ще не повністю проявив себе як футболіст. Також не варто забувати, що він – гравець з українським паспортом, а це важливо, бо чомусь в нашій країні саме українських нападників дуже мало", - продовжує він.

За словами Вацка, він зовсім не розуміє футбольної політики тренера "Дніпра" Рамоса, котрий не дав шансу проявити себе Гладкому.

""Дніпро" придбав Калініча, футболіста солідного, але все ж таки про Олександра не варто було забувати. Рамос частенько скаржився на те, що Гладкий дуже повільний, але чомусь у попередніх його клубах на його швидкісні дані ніхто не нарікав", - резюмував він.