Українська правда

Рева: Маємо політичне рішення, щоб "Львів" залишився у Першій лізі

Сергей Шемшученко — 14 лютого 2012, 14:51

Керманичу стрийської "Скали" неабияк було приємно спостерігати за двобоєм його команди зі "Львовом", адже відразу чотири його вихованці перебувають на оглядинах у "синьо-золотій" команді.

Про це Володимир Рева повідомив після товариського матчу з "левами" прес-службі клубу.

"Моє серце було розділено на дві частини, в силу того, що тут, безпосередньо, присутня моя робота в "Скалі", а також чотири наших вихованці перебувають в розташуванні "Львова", для того, аби вдихнути трішки кисню в тамтешню команду". - сказав він.

"Маємо таке політичне рішення, щоб ФК "Львів" залишився у Першій лізі, й ми, зі своєї сторони, робитимемо все можливе аби так і трапилося. А наша команда рухається своїм шляхом, бо розуміє, яким саме чином зможе бути вище, через певний проміжок часу. Зараз розбудовуємо інфраструктуру, формуємо нову команду, гадаю, що кроки наші надійні", - вірить він.

"Ми ще десять днів будемо тут, а з 25-го лютого й по десяте березня тренуватимемось в Туреччині, де заплановано 4-5 спарингів, бо своїх талантів потрібно показувати – з однієї сторони, а з іншої – бачити майстерність різних футбольних шкіл, для того, щоби люди росли. Іншого шляху, поки що, ніхто не придумав", - закінчив він.