Українська правда

Хюбшман: Мені все одно - ЦСКА чи "Реал"

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 21:11

Донецький "Шахтар" не має звертати уваги на проблеми та майбутнє суперників по спарингам у міжсезонні, адже в команди є свої цілі, головна з яких - "золото" першості України.

Своєю думкою про поєдинок проти ЦСКА поділився півзахисник "Шахтаря" Томаш Хюбшман, пише сайт донеччан.

"Сьогодні вийшла дуже цікава і хороша гра. Шкода, що нам не вдалося реалізувати кілька хороших моментів. Але найголовніше, що вдалося відігратися і закінчити внічию - думаю, такий підсумок цілком прийнятний". - зізнався чех.

"У першому таймі у ЦСКА практично не було моментів, але вони змогли зрівняти рахунок. У нас же було три моменти, які ми не реалізували і йшли на перерву за рахунку 1:1, хоча могли на той час уже впевнено вести. Якби все склалося, то в другій половині москвичам складно було б сподіватися на позитивний результат", - вважає Томаш.

Симпатії у протистоянні ЦСКА та "Реала"? Чесно кажучи, мені все одно. Я переживаю за "Шахтар", а все інше - їхні справи, нехай вони з'ясовують стосунки між собою. Нас же чекає чемпіонат, ми орієнтуємося на це", - підкреслив він.

На думку Хюбшмана, "гірники" сьогодні зіграли краще, ніж проти "Рапіда" і мають постійно прогресувати, аби підійти до чемпіонату в такій формі, щоб виграти всі матчі від першого до останнього і стати чемпіонами.