Українська правда

Мехмеді: У "Динамо" все прекрасно організовано

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 21:42

Київське "Динамо" - команда солідно рівня за умовами, в котрих готується, залишається лише самовдосконалюватися та працювати над собою.

Про це клубній прес-службі заявив новачок команди Адмір Мехмеді.

"У "Динамо" все прекрасно організовано, футболістам залишається думати тільки про те, як грати в футбол. У київському клубі прекрасна інфраструктура, для нас робиться все. До приїзду в Київ я навіть не думав, що "Динамо" - настільки прекрасний клуб в плані організації. Це справило на мене враження", - почав він.

"Найбільше я спілкуюся з Поповим - він теж з Македонії. До того ж, ми можемо спілкуватися по-англійськи. Горан дуже допомагає мені тут, без нього мені було б важко, тому що я новачок - нікого і нічого не знаю. Ми з Гораном живемо в одній кімнаті і багато часу проводимо разом. Я дуже радий, що в команді є така людина", - зізнався Адмір.

Він розповів, що з Юрієм Сьоміним спілкується поки по англійськи, але я обов'язково вивчить "вашу мову" (форвард не уточнив, яку саме - Чемпіон).

"Інтенсивність тренувального процесу значно серйозніше, ніж в "Цюріху". Ми працюємо дуже інтенсивно, завдання тренерів завжди виконуються з надзвичайною концентрацією". - поділився він враженнями.

"Щодня - 2-3 тренування, але я розумію, навіщо це потрібно. "Динамо" - молода команда з величезним бажанням перемагати і хорошим колективним духом", - закінчив Мехмеді.