Українська правда

Ярославський: Команда порадувала всю країну

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 22:48

Харківський "Металіст" грає результативно та яскраво завдяки своїм фанам, і команда не збирається зупинятися на 1/8 фіналу ліги Європи, куди командо фактично вийшла після гостьової перемоги над "Зальцбургом".

Таку думку висловив відразу після гри президент клубу Олександр Ярославський.

"Чи постояв "Металіст" за честь країни? Рахунок на табло - ми виграли 4:0. Так що нехай країна вирішує", - сказав він.

"Везе найсильнішим - тепер про це вже можна говорити. Потрібно працювати. І тоді прийде результат. Хотів би подякувати всім вболівальникам, усіх, хто нас підтримував в Харкові і в усій Україні. Думаю, команда порадувала всю країну. Розслаблятися ніхто не буде, але сьогодні можна порадіти. Ми цього заслужили", - вважає він.

За словами власника клубу, його гравці всі дуже раді - танцюють, звучить музика, так що вони танцювали всі разом.

"Чи Харків наївся перемогами в Лізі Європи? Ніхто не наївся. Доброї їжі багато не буває - чорну ікру можна їсти кожен день. Якщо ми будемо радувати харків'ян такою грою, то вони будуть не проти", - відповів він.

"Команду окрилює любов уболівальників, любов до футболу, любов до кольорів клубу. Повинна бути ідея. Гроші - не найважливіше. Сьогодні треба порадіти такому результату, а вже завтра думати про матчі-відповіді. 23-го числа ми приймаємо "Зальцбург". Дай Бог, щоб погода була не гірше. А наші вболівальники нас обов'язково підтримають", - цитує Ярославського terrikon.com.