Українська правда

Маркевич: Не думаю, що ми будемо розслаблятися

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 23:27

Швидкий гол на початку зустрічі, звичайно, допоміг "Металісту" проявити себе у першій грі Ліги Європи проти "Зальцбурга", однак і після перемоги команда не буде розслаблятися.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер команди Мирон Маркевич, пише сайт клубу.

"Рахунок 4:0 для нас прийнятний, тим більше, що друга гра відбудеться в Харкові. Напевно, сьогодні все вирішив швидкий гол, який ми забили на початку матчу. Команда розкрилася і зіграла так, як вона може зіграти", - почав він.

"До 27 хвилини гравці отримали три жовті картки? Звичайно, в перерві ми попросили їх, щоб вони не отримували картки на рівному місці. А у кого картки вже були - ми попросили грати акуратніше", - розповів він.

"Є друга гра, треба завжди бути в тонусі. Тим більше, нас чекають ігри в чемпіонаті. Не думаю, що ми будемо розслаблятися", - запевнив він.

Маркевич повідомив, що спарингів протягом 6 днів, що залишилися до наступнох гри, швидше за все, не буде, команда готуватиметься у Харкові.

"Мотивація одна - буде повний стадіон - мінімум 30 000. Не думаю, що їм треба ще щось говорити. Якщо у нас на товариській грі в мінус 15 прийшло 8000 чоловік ... Футболісти - професіонали, і вони повинні самі виходити і грати в повну силу в будь-якій грі", - вважає він.

"Серйозних змін у складі не буде. Минулого року із "Байєром" у нас було 8 травмованих, а зараз всі в строю. Коли не грає велика частина команди - це зовсім інший футбол", - резюмував він.