Українська правда

Агент: Сьоміну подобається гра Дуду і він не хоче його відпускати

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 23:41

Бразильський півзахисник київського Динамо Дуду справді висловив бажання повернутися до Бразилії.

Про це в інтерв'ю O Tempo розповів агент футболіста Даніель Перейра.

Гравець хоче привернути увагу головного тренера збірної Бразилії Мано Менезеша. Незабаром наставник Селесао оголосить імена гравців, які поїдуть на Олімпійські Ігри у Лондоні, і Дуду дуже хотів би потрапити до цього списку.

Однак представник футболіста запевнив, що його підопічний залишиться в Європі. Головний тренер українського клубу Юрій Сьомін не забажав відпускати молодого півзахисника, оскільки вважає його важливою частиною команди.

"Дуду дійсно висловив зацікавленість у поверненні до Бразилії, щоб потрапити на очі тренеру збірної Мано Менезешу. Він дуже хоче поїхати на Олімпіаду. Але я знав, що буде складно вмовити Динамо відпустити гравця. Поступово він стає важливою частиною команди. Тренер дуже задоволений його грою", - підкреслює агент.

Чутки щодо можливого повернення півзахисника до Бразилії з'явилися після того, як 10 лютого гравець опублікував в соціальній мережі Twitter неоднозначне повідомлення, в якому говорилось, що він отримав "хороші новини", і тепер йому не вистачає однієї хорошої новини з Києва.

І хоча Дуду ухилився від більш конкретних коментарів з цього приводу, вболівальники Крузейро сприйняли ці слова, як натяк на можливе повернення футболіста до Бразилії.

Крім того, за інформацією журналіста O Tempo Феліпе Рібейро, інтерес до гравця також проявив новий наставник Фламенго Жоель Сантана, який працював з Дуду в Крузейро. Клуб з Ріо-де-Жанейро намагався повернути бразильця на батьківщину, але українська сторона відмовилася його відпускати.

"Він справді хотів повернутися до Бразилії. Але, як я вже сказав, український клуб не захотів відпускати гравця. Ми переконали його залишитися в Динамо. Тепер він заспокоївся і готовий показувати хороший футбол в Україні. Мано Менезеш пам'ятає про нього, тому йому не варто перейматись", - сказав Даніель Перейра, пише fc-dinamo.kiev.ua.