Українська правда

Моніс: "Металіст" - це найвищий клас

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2012, 23:50

Харківський "Металіст" вирізняється рівнем серед усіх суперників по Лізі Європи, з якими цього сезону грав австрійський "Зальцбург".

Про це після матчу заявив тренер австрійців Рікардо Моніс, пише сайт "Металіста".

"Сьогодні ми зіграли жахливо погано. Уже на стартових секундах отримали гол у свої ворота. Це зламало команду. У нас не вийшла гра, яку ми планували. Ми розраховували хоч якось увійти в гру, але захист катастрофічно зіграв", - почав він.

"Ми поміняли Дугласа, але це не допомогло. Пішли ще два голи ... Я згадав матч з "Братиславою", коли за рахунку 0:2 можна було якось мотивувати команду ... Нам не дали пенальті, я бачив, що він був ... Може, це дозволило б нам повернутися в гру. Противник дуже добре зіграв. Це команда найвищого класу", - переконаний він.

"Я буду мотивувати команду, вже через три дні нас чекає наступний важливий матч. Гра пройшла не так, як ми планували. Не вийшов у нас футбол сьогодні", - сумно зазначив Моніс.

Він відповів, що готував суперників до протистояння з Тайсоном, однак ті не змогли зупинити бразильця, який забив сам та взяв участь ще в двох голах.

"0-4 - це величезний сюрприз для нас. Я знав, що "Металіст" - команда сильна, і грає швидко і технічно. Ми грали з багатьма командами в єврокубках, але так як з нами грав "Металіст" - це був просто найвищий клас", - ще раз підкреслив голландець.

"Я буду розмовляти з гравцями. Те, що я їм скажу, не вийде за межі нашого колективу. Час покаже, чи зможу я підбадьорити хлопців і налаштувати на подальшу боротьбу. Я сказав, щоб вони грали попереду, і ті помилки, які вони допустили - не можна було так грати ... Я говорив футболістам, щоб вони частіше грали вперед. Ми будемо розбиратися і думати, що робити далі", - резюмував він.

"Кого візьмемо на матч-відповідь, ми ще подумаємо, у нас є зараз кілька травмованих гравців. Я змушую гравців більше грати в нападі, будувати красиві комбінації. Я знайду потрібні і правильні слова, щоб ми надалі змогли поліпшити свою гру", - пообіцяв він.