Головне

Стадіони "Спартак" і "Колос" не пройшли атестацію. Є занепокоєння по "Дніпро Арені"

22.02.2012 09:36 323 0

Стадіони "Спартак" в Одесі та "Колос" у Борисполі відтепер не можуть приймати поєдинки Прем'єр-ліги.

Про це заявив віце-президент ФФУ, експерт УЄФА з питань будівництва й управління стадіонами Борис Воскресенський.

"Викликає занепокоєння "Дніпро Арена", на якій багато проектних недоробок. Газон цього стадіону наприкінці осінньої частини сезону перебував не у найкращому стані. У 22 турі, коли "Дніпро" прийматиме "Ворсклу", можуть виникнути проблеми", - сказав він.

"Ми виключили з реєстру два стадіони, які відтепер не можуть прийняти поєдинки Прем'єр-ліги. Це "Спартак" в Одесі, який був атестований, оскільки "Чорноморцю" ніде було виступати під час будівництва нової арени. І "Колос" у Борисполі, який був заявлений як один із стадіонів, на яких міг би приймати суперників "Арсенал", - додав Воскресенський.

За словами віце-президента ФФУ, "каноніри" у другій частині сезону гратимуть на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

"Саме тут підопічні Леоніда Кучука будуть приймати суперників, починаючи з матчу 22-го туру проти "Зорі", - пояснив він.

"На сьогодні з 16 стадіонів 8 відповідають вимогам УЄФА. Додайте до них арени у Запоріжжі та Сумах, і вийде непогана картина. Але стадіони у таких команд, як "Ворскла", "Кривбас", "Таврія", "Іллічівець", "Металург", "Зоря", вимагають реконструкції", - цитує Воскресенського sport-express.ua.

Коментарі ()