Головне

Блохін: "Прийшли до висновку, що готовність Селезньова не відповідає рівню збірної"

23.02.2012 09:10 788 0

Готовність нападника "Шахтаря" Євгена Селезньова не відповідає рівню збірної.

Про це заявив тренер національної команди України Олег Блохін напередодні товариського матчу з Ізраїлем.

"Ми стежили за його грою і спиралися на думки очевидців - не тільки, між іншим, представників "Шахтаря". Прийшли до висновку, що на даний момент готовність Селезньова рівню збірної не відповідає", - сказав він.

На питання, чи не турбує його те, що Андрій Воронін і Артем Мілевський у збірній розкрити свій потенціал в повній мірі не можуть вже досить давно, Блохін відповів: "Турбує. І я збираюся про це з ними поговорити. Якщо так піде і далі, ці гравці ризикують опинитися поза заявкою на чемпіонат Європи. Як я вже говорив раніше, на імена дивитися не будемо".

Також тренер збірної прокоментував ситуацію з воротарями.

"З воротарями, взагалі, все ясно. Після дискваліфікації Рибки ми тільки й можемо, що розраховувати на Шовковського і Диканя і стежити за конкуренцією між П'ятовим і Шустом в "Шахтарі", - сказав він.

Відповідаючи на питання по Хачеріді, якого теж викликали на збір, незважаючи на його поведінку в грі "Динамо" - "Маккабі", тренер зазначив: "Перш за все, я спирався на відгуки про його поведінку на зборах. Вони були позитивними. Тим не менш, я прекрасно розумію, що неадекватних людей в складі нашої команди бути не повинно".

"Один такий випадок на Євро-2012 - і пиши пропало! Весь колектив не може страждати через дії однієї людини", - цитує Блохіна "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()