Українська правда

Ярославський: Я кайфую від результату

Сергей Шемшученко — 24 лютого 2012, 08:48

Фантастична перевага харківського "Металіста" над австрійським "Зальцбургом" за сумою двох ігор має принести надзвичайне задоволення усім шанувальникам красивого футболу.

Про це після гри заявив президент українського клубу Олександр Ярославський, пише сайт "Металіст".

"Що думаю про наступного суперника? Я нічого не думаю, я кайфую від сьогоднішнього результату". - посміхаючись, почав він

"Заслуга у грі команди, у першу чергу, головного тренера, самих хлопців і вболівальників, які підтримують свою команду - ось і весь секрет такого результату. У нас мета - перемагати на поле, іншої немає". - сказав віе.

"Мотивація? А яка мотивація, граючи в Лізі Європи, будучи єдиною командою з України? Основна мотивація - битися за Україну, я так вважаю", - пафосно зазначив Ярославський.

На питання щодо преміальних він сказав, що у "Металіста" хлопці грають в першу чергу в футбол, а в другу - за гроші.

"Наша задача виходити в кожній грі і намагатися виграти. Будемо сподіватися на Бога, що він буде нам допомагати", - зізнався Ярославський.

"Марлос? Мені подобається, я думаю, всім теж він сподобався. Вболівальники? Величезне спасибі і низький уклін. Всіх з днем ​​Радянської Армії. Прийти в 22,00 в таку погоду - це дорогого коштує, і ми будемо завжди їм низько кланятися", - запевнив олігарх.

"Давайте відпочинемо сьогодні і порадіємо матчу, адже у нас буде достатньо часу для того, щоб понервувати", - відповів він на питання про "Олімпіакос", з яким "Металіст" гратиме у 1/8 фіналу.