Українська правда

Олійник: Я розумію людей, які критикують "Дніпро"

Сергей Шемшученко — 24 лютого 2012, 11:29

Не можна сказати, що в Дніпропетровську не роблять максимум можливого для своєї команди, однак поки що "Дніпро" не може повернути собі перші позиції в чемпіонаті.

І попри те, що у команди є кваліфіковані виконавці та досвідчений тренерський штаб все ж зусиль футболістів замало - думку такого змісту висловив газеті "Команда" Денис Олійник.

"Переходячи сюди, був впевнений, що ми обов'язково дамо бій провідним клубам Україні, і будемо боротися за призові місця. Але провал на початку сезону вплинув на багато що. І на це є об'єктивні причини - прийшли нові гравці, які пропустили початок сезону. Ми самі винні в тому, що трапилося і самі повинні вилазити з цієї ями. Клуб розвивається, і я впевнений в тому, що наступний сезон буде позитивним для "Дніпра", - зазначив хавбек.

"Я розумію людей, які критикують нас. Для цього є всі підстави, адже керівництво вклало стільки грошей в клуб, а в команду прийшло багато кваліфікованих, дорогих футболістів, відомих в Європі. Всі розраховували на те, що ми включимося в боротьбу за перші місця в чемпіонаті вже зараз. Так само ми повинні були проявити себе і в єврокубках. Але ми так і не дали результат. Так що до такого роду критиці нормально ставлюся, з розумінням". - визнав Олійник.

"Дніпро" - клуб з амбіціями і, зрозуміло, що від нас чекали більшого. Потрібно вміти приймати докори, коли ми граємо погано і не показуємо і малої частки своїх можливостей. Звичайно, приємно, коли тебе всі підтримують, але так буває не завжди. Своєю грою ми повинні в першу чергу повернути вболівальника на стадіон. У нас залишилося 10 матчів у чемпіонаті України - ми налаштовуємося взяти в них максимальну кількість очок, оскільки наша мета - пробитися в єврокубки", - закінчив він.