Українська правда

Авелар: Отримую задоволення від зборів

Сергей Шемшученко — 24 лютого 2012, 13:25

Після тривалої паузи Даніло Авелар повернувся в розташування "Карпат" і провів з нею вже майже три тижні.

Про свої враження від зборів він розповів Інформаційному центру клубу.

"Друзі, тренування, футбол – це те, чого мені так бракувало. Зараз я отримую задоволення від зборів, хоч і працюю наразі окремо від загальної групи", - сказав він.

"Сьогодні вже 5 місяців, як я поза грою і маю проблеми з ногою. Я тривалий час був поза грою і мені дуже хотілося повернутися на поле. Тепер я вже тренуюся і, сподіваюся, найближчим часом відновлю заняття в загальній групі", - вірить бразилець.

"Як проходять індивідуальні тренування? Важко. Відновлюватися після травми завжди непросто. Я повинен набирати фізичну форму і розробляти ногу. Так займаюся вже третій тиждень і найближчим часом розпочну роботу з м’ячем", - повідомив він.

За словами Авелара, кожного дня він намотує не один кілометр пробіжками, інколи працює з м’ячем, але без контакту з іншими гравцями.

"Лікарі наразі кажуть, що треба працювати, працювати і працювати. Звісно, я хочу повернутися на поле вже хоч завтра, але розумію, що для повноцінного відновлення ще необхідно трохи часу. Тому треба продовжувати тренуватися", - наголосив він.

"Переважно ввечері ми збираємося разом, найчастіше з Еріком, Батістою і Лукасом, і просто розмовляємо. Говоримо про батьків, про друзів, які у нас в Бразилії, переглядаємо новини в інтернеті". - розповів Авелар про дозвілля.