Українська правда

Рац: Ми ставилися і до тренувань, і до ігор за відсутності Містера так само, як якби він був з нами

Сергей Шемшученко — 24 лютого 2012, 13:40

Донецький "Шахтар" готувався до другої частини як і зазвичай і аварія, у котру потрапив Мірча Луческу, нічого не змінила.

Такий підсумок зборам підбив лівий оборонець команди Разван Рац, передає клубна-прес-служба.

"Я не можу виділити для себе якийсь один матч. Мене, в першу чергу, цікавило те, як ми будемо тренуватися, наберемо форму. Думаю, що необов'язково я повинен був запам'ятати якусь з товариських ігор". - оцінив він збори.

"Це не той холодний Донецьк, як було раніше. Зараз різниця не така велика. Навіть коли ми були в Іспанії, то температура там опускалася до - 1. Була б помітна різниця, якщо було б - 18-20, як раніше", - поділився Рац враженнями від міста.

За його словами, різниця між зборами при Спиридоні і збором при Луческу не відчувалася.

"Ми ставилися і до тренувань, і до ігор за відсутності Містера точно так само, як якби він був з нами. Просто в Туреччині вже стояли інші завдання, ми набрали форму після двох зборів, і це було видно", - переконаний він.

"До початку чемпіонату ще тиждень. Після того як деякі гравці повернуться зі своїх збірних, ми зберемося на базі 1 березня і у нас буде 3 дні, щоб повністю повернутися думками до чемпіонату", - закінчив Рац.