Українська правда

Тимощук: У кожній грі ми повинні показувати змістовний футбол

Сергей Шемшученко — 24 лютого 2012, 13:56

Збірну України взірця 2012 року ще не можна вважати остаточно сформованим колективом, адже є куди рости та над чим працювати, але вже зараз команда віддає всі сили навіть у товариських матчах.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив один з лідерів команди Блохіна Анатолій Тимощук.

"Ми завжди налаштовуємося провести гру на максимальному рівні. Звичайно, більшість хлопців ще не проводили офіційних матчів цього року, але встигли зіграти досить спарингів. Тому все поступово повинні підходити до оптимального стану, адже скоро стартує чемпіонат України", - передав він відчуття перед грою проти Ізраїля.

"Робота ведеться без зупинок. Ми провели ряд поєдинків, в яких постаралися показати змістовний футбол і порадувати своїх уболівальників гарними результатами. Але завжди є право на помилку і на експеримент. Найголовніше, щоб до старту турніру ми підійшли в оптимальній формі". - підкреслив Анатолій.

На його думку, головне завдання збірної на найближчі 3,5 місяці - набрати форму, поліпшити ігрові компоненти й взаєморозуміння між лініями.

"У кожній грі ми повинні показувати змістовний футбол. У кожної команди є свої проблеми. Намагаємося аналізувати недоліки та працювати над ними", - запевнив він.

"Головна перевага? Самовіддача. Як показали товариські матчі, ми демонструємо агресивний і непоступливий футбол і добре граємо на контратаках", - вважає Тимощук.

"Було досить хороших поєдинків. Бувало, команда показувала хороший футбол, але не добивалася перемоги. Як, наприклад, в матчі з Німеччиною ... З останніх ігор можна згадати перемогу над збірною Англії в Дніпропетровську з рахунком 1:0", - назвав він найбільш важливі для нього ігри.