Українська правда

Дем'яненко: "Конкуренція робить сильнішими і команду, і конкретного гравця"

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2012, 13:44

У луцькій "Волині" досить висока конкуренція за місце в основному складі.

Про це офіційному сайту заявив тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко, розповідаючи про гравців, на яких робитиме ставку в другому колі чемпіонату.

"Ми перевели у дубль Гобера. Він наразі не влаштовує мене. У моїй схемі побудови гри я не бачу цього виконавця. А взагалі в обоймі – 22-23 гравці, з них буду вибирати найоптимальніший склад. На деяких позиціях у нас дуже висока конкуренція, але саме вона робить сильнішими і кожного гравця, і всю команду", - сказав він.

"Будемо підтягувати Павлова – здібний хлопець, Добре, що повністю оклигав після ушкоджень Шиков. Він на перший матч прилетить до Дніпропетровська після товариського матчу збірних Македонії і Люксембургу. "Волинь" їде туди у середу, де готуватиметься до гри із "Олександрією" два дні, - розповів тренер.

Також Дем'яненко прокоментував ситуацію з нападником Майконом.

"Ми вели і ведемо перемовини із ним. Наразі Майкон гравець "Волині", контракт із яким закінчується через півроку. Але зауважу, що в цьому питанні дотримуюся такої точки зору: якщо гравець має намір піти, йому суто психологічно важко грати на попередньому рівні", - підсумував наставник "Волині".