Українська правда

Ілсіньо: Я отримав хороший урок

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2012, 18:34

Втікач з "Шахтаря" півзахисник Ілсіньо повністю розкаявся у своєму вчинку та буде робити все можливе, аби відпрацювати на 100% контракт з "Шахтарем".

Про це заявив сам бразилець під час зустрічі з фанами клубу, повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Я повернувся, ніби до себе додому. Пригадую спілкування з людьми, згадую мову. Я повернувся туди, де жив раніше. Повернувся додому. Буду дуже старатися, щоб завоювати місце в складі, скористатись своєю можливістю. Я добре тренуюся і роблю для цього все", - запевнив віе.

"Я отримав хороший урок. Зрозумів, що помилявся, й усвідомив свою помилку. Але я повернувся в Донецьк, аби знову бути в "Шахтар" і грати за цю команду! Докладатиму максимум зусиль і намагатимуся знову забити гол "Динамо", як робив це раніше", - продовжив він.

За словами Ілсіньо, в нього були дві пропозиції від російських клубів, пропозиція від італійської "Катаньї", а також деяких клубів із Арабських Еміратів.

"Інтернасьонал" хотів придбати права на мене, підписавши зі мною контракт на п'ять років. Але не було такої можливості. Людина з клубу – екс-футболіст, з яким я раніше разом грав, – мені чітко пояснила ситуацію, до якої я потрапив. Вона відверто пояснила мені процеси, що відбуваються. У моє становище увійшли та відпустили", - розповів він про ситуацію в Бразилії.

"Моя дружина та моя дитина вже тут. А "Донбас-Арена" - найкращий стадіон у світі. В усякому разі, з-поміж тих арен, які я бачив, ця найкраща. На обігрів трибун я також звернув увагу. Це дуже добре для усіх, хто тут є присутнім", - зазначив Ілсіньо.

"Чи хотів би вже в неділю вийти на поле? Якщо Містер поставить мене до складу – я готовий грати! Ми добре підготовлені. Але щодня продовжуємо покращувати показники. "Дніпро" завжди був дуже складним суперником. Це сильна команда, яку непросто обіграти". - оцінив він наостанок найближчого суперника.