Українська правда

Наконечний став гравцем "Волині"

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2012, 19:57

Сьогодні "Волинь" уклала 1,5-річний контракт з новим гравцем, яким став 30-річнний півзахисник Микола Наконечний.

Вихованець бориспільського "Борисфена", дебютував за цей клуб у сезоні 1997/98. Згодом виступав за київські "Арсенал" та "Оболонь".

У 2006 році перейшов до молдовського клубу "Тілігул-Тирас" (Тираспіль). Однак у наступні роки грав на аматорському рівні за "Арсенал" (Біла Церква) та "ДЮСШ-Зеніт" (Боярка).

У 2009 році повернувся на професійний рівень у складі друголігової "Єдності" (Плиски). Того ж року перебрався до грузинського ФК «Гагра», де під керівництвом нинішнього старшого тренера молодіжного складу "Волині" Анатолія Пісковця в минулому сезоні виграв кубок Грузії та першість місцевої Ліги Пірвелі (другий дивізіон). Також виступав за молодіжну та юнацьку збірні України.

Влітку 2003 року Микола Наконечний вже проходив оглядини у "Волині", однак до заявки команди не потрапив. Нині гравець відновлюється після травми, отриманої на перших тренувальних зборах у Туреччині і за попередніми даними зможе з’явитися на футбольному полі не раніше квітня. У "Волині" виступатиме під номером 55, пише fc.volyn.net.