Українська правда

Любеновіч переходить в "Олександрію"

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2012, 22:50

Желько Любеновіч, котрий став справжнім старожилом "Таврії", все ж залишає кримську команду те переходить у ПФК "Олександрія".

Про обставини, через які відбувся трансфер, серб повідомив прес-службі кримського клубу.

"Мій контракт з Таврією закінчувався через півтора року. Звичайно ж, я збирався відпрацювати його до кінця, і залишати Сімферополь в мої плани не входило. Тим більше що наставник команди Семен Альтман неодноразово говорив і мені особисто, і через засоби масової інформації, що розраховує на мене. Але в останній день збору в Туреччині до мене підійшов Святослав Сирота і повідомив, що тренер більше не бачить мене в складі і хоче, щоб я покинув "Таврію". Це виявилося для мене справжнім шоком", - зізнався гравець.

"По приїзду до Сімферополя я напросився на розмову до Семена Йосиповичу. Він підтвердив слова Сироти і поставив до відома, що якщо я не піду, все одно грати за "Таврію" більше не буду. Сьогодні мені подзвонив віце-президент Дмитро Селюк, який сказав, що для мене буде краще, якщо я розірву відносини з сімферопольським клубом. Я намагався пояснити Дмитру Дмитровичу, що ще можу принести користь "Таврії", у мене є для цього і сили, і мотивація, але ... Мене просто змусили покинути клуб". - скаржиться він.

"Як виник варіант з "Олександрією"? У футбольному світі інформація дуже швидко поширюється. На мене вийшли представники городян і повідомили, що Леонід Буряк добре знайомий з моїми можливостями і хотів би бачити в своїй команді. Про контракті домовилися дуже швидко. Завтра виїжджаю в Олександрію для підготовки до матчу з "Волинню". Напевно, заберу сім'ю до себе вже тільки після гри", - сказав Любеновіч.

За його словами, він п'ять років грав за Таврію, яка стала рідною командою, вдячний фанам, не тримає ні на кого зла.