Українська правда

Леонов: Нічийна гра, "Чорноморцю" більше пощастило

Сергей Шемшученко — 3 березня 2012, 21:53

"Іллічівець" програв "Чорноморцю" за великим рахунком через пару окремих моментів, в цілому ж гра була повністю рівна і мала закінчитися нічиєю.

Про це заявив в.о. тренер маріупольців Ігор Леонов, повідомляє сайт "Іллічівця".

"Сьогодні перша офіційна гра в цьому році. Це наклало свій емоційний відбиток на дії обох команд. В цілому вийшла нічийна гра. "Чорноморцю", напевно, сьогодні більше пощастило. Хоча говорити про везіння і щастям при нереалізований пенальті не хочеться", - визнав він.

"Коли видалили Балашова здалося, що ми повинні перехопити ініціативу і повести гру, як ми б того хотіли. Але замість цього отримали видалення Фоміна і гол зі штрафного у свої ворота. В кінці гри ми могли зрівняти рахунок: непогані моменти були у Будківського і Пуканича, але не вийшло", - згадує тренер.

"Ми думали, що "Чорноморець" буде грати в більш агресивний футбол. Ми переглянули їхні матчі на зборах. Напевно, перша гра в сезоні наклала свій відбиток на дії одеської команди. Я думаю, що від гри до гри команда буде додавати", - сподівається він.

Також леонов сказав, що йому дуже сподобався стадіон "Чорноморець", де дуже хороша атмосфера і хотілося б, аби було побільше б таких арен в Україні.