Українська правда

Махновський: Ми очікували саме такої гри

Сергей Шемшученко — 4 березня 2012, 12:40

"Оболонь" була готова до того, що у грі з "Металістом" доведеться захищатися, однак тим прикріше поступатися на останніх хвилинах зустрічі.

Про це заявив Костянтин Махновський, котрого можна було б назвати головним героєм матчу, якби не пропущений на 95-й хвилині гол.

"Знаю, що сильна сторона харків'ян - атака, де грають багато латиноамериканських виконавців. Вони грають в технічний, атакувальний футбол. Ніякого подиву немає, ми очікували саме такої гри", - зізнався кіпер.

"Якби перед грою сказали, що ми програємо в два-три м'ячі, то навряд чи б хтось з цим сперечався. Але ми не були з цим згодні, грали так, щоб відвезти звідси як мінімум очко. Прикро, звичайно, що пропускаємо на останній хвилині, але нічого страшного не сталося. Продовжуємо тренуватися. Є ще дев'ять ігор, в яких постараємося набрати максимальну кількість очок", - продовжив Костянтин.

"Якщо команда поступилася, то не можна сказати, що воротар провів прямо-таки блискучу гру. А в ситуації з пропущеним голом нікого звинувачувати не варто", - відповів він на питання про вдалий дебют, пише profootball.com.ua.