Українська правда

Кополовець: "Нас десь прорве. Мусить прорвати"

Сергей Шемшученко — 13 березня 2012, 13:10

Для "Карпат" наприкінці сезону кожна гра - кубкова, кожна - на виліт.

Про це після поразки від "Таврії" сказав Михайло Кополовець, пише прес-служба львів'ян.

"Важко програвати такі матчі. Дійшли висновку, що така ситуація ще гірша, ніж була у Луганську. Адже перемога була у наших руках, вона не мала нікуди від нас дітися. Треба грати всі 90 хвилин, а ми зіграли 60 і зупинилися. Що сталося – я не можу пояснити, для мене це загадка", - сказав він.

"Психологічно важко, на душі важко. Ті 60 хвилин на полі була лише одна команда, "Таврії" ніхто не бачив. Ми хотіли перемагати і мали це робити. Нас так підтримували фанати, а ми знову не змогли їх порадувати. Можливо, гра, принаймні, до 60-ї хвилини, їм подобалася, але результату ми однак не дали", - додав гравець.

За словами Кополовця, причиною такого програшу можуть бути заміни, які зробили сімферопольці.

"Може, вся справа у замінах? "Таврія" зробила заміни, і ці гравці підсилили їхню гру. А ми десь зупинилися, чи не перебудувалися. Зрештою, не мені про це судити. На такі питання може хіба тренер дати правильну відповідь", - резюмував він.

"Зараз кожна гра - кубкова, кожна - на виліт. І я думаю, що нас десь прорве. Мусить прорвати. Бо у команди є рівень, є величезний потенціал. А те, що ми програємо, дуже сильно б’є по нашій психології. Я прошу фанатів не ставити на нас хрест", - попрохав Михайло.