Головне

У "Карпатах" кажуть , що "Шахтар" не виконує домовленостей

15.03.2012 10:18 643 0

Захисник "Карпат" Артем Федецький, права на якого належать "Шахтарю", не хотів у зимове міжсезоння повертатися у донецький клуб.

Про це заявив генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин.

"Передусім, я поважаю позицію самого футболіста, який останнім часом кардинально змінив свою поведінку і тепер, сподіваюся, докладе максимум зусиль, щоб повернути статус одного з лідерів команди. А у бійцівських якостях Федецкого ніхто і не сумнівався.

В іншому випадку повернення Артема до основного складу було б неможливим. Важливу роль зіграв і той факт, що Федецький дав слово львівським уболівальникам: після повернення влітку в "Шахтар" він наполягатиме перед керівниками гірників на продовження виступів за "Карпати".

Вважаю Артема професіоналом, який слів на вітер не кидає, тому клуб і пішов йому назустріч.

Хочу уточнити, що чи ми були готові розірвати угоду про оренду Федецького, але Артем не захотів повертатися у "Шахтар". Ситуацію з футболістом спровокувала в першу чергу поведінка гірників, які казали, що нібито піклуються про інтереси гравця, але насправді не висували жодної конструктивної пропозиції", - цитує Дедишина "Команда".

Окрім того генеральний директор "Карпат" заявив, що якщо "Шахтар" не буде дотримуватися домовленостей, то львівський клуб розірве будь-які стосунки з клубом з Донбасу.

"Розумію, що багатьом не подобається наша принципова позиція з відстоювання інтересів клубу. Але ми ніколи не керувалися емоціями, а розмовляли лише мовою фактів і документів. А "Шахтар" за увесь період, поки питання з Федецьким було відкритим, жодного разу не оприлюднив своєї позиції. Великі клуби так не роблять, не зневажають інтересами гравців.

Пану Палкіну, я б порадив дотримуватися домовленостей Якщо гірники не зроблять відповідних висновків і продовжуватимуть себе так поводити, то ми залишаємо за собою право припинити будь-які стосунки з донецьким клубом", - розповів Дедишин.

Коментарі ()