Головне

Прем'єр-ліга. "Дубль" Селезньова нокаутував "Чорноморець"

17.03.2012 18:05 1403 0
Прем'єр-ліга. "Дубль" Селезньова нокаутував "Чорноморець"

Донецький "Шахтар" без особливих проблем здобув три очки. У матчі 23 туру чемпіонату України донецька команда на "Донбас-Арені" з рахунком 4:0 розгромила одеський "Чорноморець".

Команда Романа Григорчука пійдшла до матчу з "Шахтарем" з двома перемогами поспіль над "Іллічівцем" та "Волинню" і була серйозна налаштована взяти очки у грі з чемпіоном України.

Але гра пішла за сценарієм господарів. Уже на 5-ій хвилині після удару головою Ракицького Селезньов підставив ногу і рахунок уже 1:0. Ось у такому ключі і пройшла уся гра. Залишалося лише питання, скільки заб`є "Шахтар".

У перші 45-хвилин "гірники" спромоглися ще на один гол, хоча моментів біля воріт гостей було з десяток. Після удару Вілліана уже в доданий арбітром час м`яч влучив у штангу, а "біженець" Ілсіньо з кількох метрів добив м`яч у ворота. 

"Чороморець" за перший тайм лише кілька разів наблизився до штрафної господарів. Був момент у "Чорноморця", але Політило пробив з кількох метрів повз ворота.

Заколючна частина гри нічого не змінила. Підопічні Луческу атакували, заробили пенальті, і Фернандіньо з 11 метрів поцілив у штангу. Але від розгрому клуб з Одеси це не врятувало. У ворота Безтосного влетіло ще два м`ячі.

На 67-й хвилині ворота "Чорноморця" розстріляв Тейшейра, влучивши у 9-ку воріт. На 80-й хвилині остаточний рахунок у цій грі встановив Селезньов. Форвард "Шахтаря" забивав вже у пусті ворота, скориставшись помилкою воротаря одеситів на виході.

Отже, "Шахтар" продовжує гонку за "Динамо" і як мінімум на один день зрівнявся з киянами за очками. 

Коментарі ()