Українська правда

Хюбшман: Настроюємося вдома заганяти всіх

Сергей Шемшученко — 18 березня 2012, 00:10

Донецький "Шахтар" все ще має хороші шанси стаи чемпіоном України в сезону 2011/12 років - треба лише не скидати обертів.

Після впевненої перемоги над одеським "Чорноморцем" на питання журналістів відповів захисник "гірників" Томаш Хюбшман.

"Ми завжди так налаштовуємося: вдома ми повинні бути особливо сильними, заганяти всі команди. Хотіли повторити початок своїх виступів на "Донбас Арені", - зізнався він.

"Хотіли швидко відкрити рахунок, забити другий гол і продовжувати в тому ж дусі контролювати гру з перших до останніх хвилин. В якійсь мірі нам це вдалося, але шкода, що не реалізували всі свої моменти", - продовжив чех.

"Може, ми трохи розслабилися, і у "Чорноморця" були якісь напівмоменти, вони дійсно стали більше контролювати м'яч, але, незважаючи на це, у нас все одно були можливості", - оцінив він другий тайм.

"Треба рухатися поступово, гра за грою. Про "Динамо" будемо думати вже перед матчем з ними. Спочатку Луцьк. Надія вмирає останньою. Звичайно, впевненість є, поки все в наших руках. Необхідно йти до тих цілей, які ми поставили собі перед сезоном. Ще багато кроків, і не потрібно думати тільки про "Динамо" або "Металісті", - відповів він на питання про чемпіонство.